Σώματα πάνελ Kermi Γερμανίας

Σώματα πάνελ Kermi Γερμανίας

 

Η αναζήτηση για θερμαντικά σώματα υψηλής ποιότητας, πιστοποιημένων αποδώσεων, ευρωπαϊκής κατασκευής αλλά και μεγάλης αντοχής στο χρόνο, οδηγεί αποκλειστικά στην επιλογή του οίκου KERMI Γερμανίας. 

Διαθέτουν την τεχνολογία X2 που επιτρέπει την σειριακή λειτουργία των θερμαντικών πλακών του σώματος. Με τον τρόπο αυτό τα θερμαντικά σώματα επιτυγχάνουν 25% ταχύτερη άνοδο θερμοκαρσίας, μέχρι και 100% περισσότερο ακτινοβολητικό φορτίο αλλά και μείωση μέχρι και 40% των απωλειών σε εξωτερικά δομικά στοιχεία. Ο συνδυασμός όλων αυτών των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας Χ2 οδηγεί σε εξοικονόμηση καυσίμου μέχρι και 11% έναντι των συμβατικών θερμαντικών σωμάτων.

Επιπρόσθετα η τεχνολογία Χ2 επιτρέπει στα θερμαντικά σώματα να συνεργάζονται άριστα με αντλίες θερμότητας για θέρμανση χώρων. Λόγω της τεχνολογίας Χ2 η εμπρόσθια θερμαντική πλάκα παραμένει θερμότερη της οπίσθιας αποδίδοντας περισσότερο ακτινοβολητικό φορτίο. Έτσι με τις ίδιες θερμοκρασίες προσαγωγής-επιστορφής έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης. 


KERMI κατασκευάζει θερμανικά σώματα υψηλής αισθητικής για απαιτητικές κατασκευές. Εκεί που η αρχιτεκτονική εσωετρικού χώρου αποτελέι το ζητούμενο της κατασκευής, η KERMI έχει τη λύση.

Κατάλογος θερμαντικών σωμάτων τύπου Panel

Video παρουσίασης της τεχνολογίας X2

Προηγούμενο άρθρο
Σώματα πάνελ Fix
Επόμενο άρθρο
Σώματα λουτρού Henrad

Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
http://energyeco.gr/inner.php/ajax

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 4 επισκέπτες και 0 μέλη.

Πληροφορίες