Κυκλοφορητές WILO

Κυκλοφορητές WILO

 

 

 

 

Η WILO SE είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών - κυκλοφορητών και συστημάτων άντλησης για τη θέρμανση, τον εξαερισμό, τον κλιματισμό, την ύδρευση, την αποχέτευση και την επεξεργασία των λυμάτων.
Από τότε που ο Louis Opländer ίδρυσε την εταιρεία το 1872 στο Kupfer-und Messingwarenfabrik της Γερμανίας, έχει γίνει ένας από τους κορυφαίους πρωτοπόρους στον τομέα των αντλιών υψηλής τεχνολογίας με πάνω από 60 εταιρείες παραγωγής και πώλησης σε όλο τον κόσμο και περισσότερους από 6.700 εργαζομένους.
Υπάρχει μια μακρά παράδοση τεχνολογικής προόδου στην ιστορία της εταιρίας, που εκτείνεται πίσω σχεδόν 140 χρόνια.

Στην Wilo, τα οράματα μετατρέπονται σε έξυπνες λύσεις και πρωτοποριακές καινοτομίες που γίνονται σημεία αναφοράς στον κλάδο. Τα προϊόντα Wilo αντιπροσωπεύουν την κορυφαία ποιότητα, την ευκολία χρήσης και την ενεργειακή απόδοση.
Το κλειδί για την επιτυχία της Wilo είναι οι άνθρωποι που εφαρμόζουν την εφευρετικότητά τους, την εμπειρία και αφοσίωση τους στην εταιρεία.

WILO Yonos-Maxo Inverter

WILO Yonos-Maxo Inverter

Υδρολίπαντος κυκλοφορητής με βιδωτή σύνδεση ή σύνδεση φλάντζας, κινητήρα EC με αυτόματη προσαρμογή ισχύος.

WILO Stratos-Pico Inverter

WILO Stratos-Pico Inverter

Premium κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης για όλες τις εγκαταστάσεις θέρμανσης ζεστού νερού σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, για εφαρμογές κλιματισμού και για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

WILO Yonos-Pico Inverter

WILO Yonos-Pico Inverter

Standard κυκλοφορητής υψηλής απόδοσης για όλες τις εγκαταστάσεις θέρμανσης ζεστού νερού σε μονοκατοικίες και πολυκατοικίες, για εφαρμογές κλιματισμού και για βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
https://energyeco.gr/inner.php/ajax

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 7 επισκέπτες και 0 μέλη.