Κυκλοφορητές DAB

Κυκλοφορητές DAB

 

 

 

 

To εργοστάσιο DAB pumps ,μέλος του ομίλου DWT (DAB Water Technology),  ιδρύθηκε στο Βένετο το 1975 και δραστηριοποιείται στην κατασκευή ηλεκτροκίνητων αντλιών νερού για 35 χρόνια και αναγνωρίζεται επί του παρόντος τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα αυτό. Με πέντε μονάδες παραγωγής στην Ιταλία και πολλά γραφεία πωλήσεων στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές, η DAB pumps έχει μια πολυεθνική προοπτική διατηρώντας παράλληλα στενούς δεσμούς με τις αξίες της παραδοσιακής ιταλικής επιχειρηματικότητας. Η DAB pumps παράγει πάνω από 2 εκατομμύρια αντλίες νερού κάθε χρόνο και έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων που πληρούν και τις πιο ειδικές απαιτήσεις, εξασφαλίζοντας παράλληλα τον υψηλότερο βαθμό αξιοπιστίας.

DAB Σειρά VS ''EVO''

DAB Σειρά VS ''EVO''

Για κυκλοφορία ζεστού νερού σε κλειστά ή ανοικτά κυκλώματα κεντρικών θερμάνσεων. Επίσης κατάλληλοι για κυκλώματα ηλιακών συλλεκτών. Ιδανικοί για ζεστά νερά χρήσης.

DAB Σειρά BMH,BPH,DMH,DPH

DAB Σειρά BMH,BPH,DMH,DPH

Υδρολίπαντοι κυκλοφορητές για αστικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Για εγκαταστάσεις θέρμανσης και κλιματισμού. Όλοι οι τύποι είναι διαθέσιμοι μονοί και διπλοί.

DAB Σειρά Evotron Inverter

DAB Σειρά Evotron Inverter

Για κυκλοφορία ζεστού νερού σε κλειστά ή ανοικτά κυκλώματα κεντρικών θερμάνσεων. Επίσης κατάλληλοι για κυκλώματα ηλιακών συλλεκτών. Ηλεκτρονικοί inverter.

Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
https://energyeco.gr/inner.php/ajax

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 4 επισκέπτες και 0 μέλη.