Θερμαντικά σώματα

Σώματα πάνελ Broetje

Σώματα πάνελ Broetje

Tα θερμαντικά σώματα BROETJE επιτυγχάνουν ένα ευχάριστο, άνετο και ομοιόμορφο περιβάλλον στον χώρο σας, καλύπτοντας κάθε θερμική ανάγκη.

Σώματα πάνελ Fix

Σώματα πάνελ Fix

Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας χάλυβα, πάχους 1.25mm, ψυχρά εξυλασμένο, συγκολλημένο με αυτογενή σύντηξη και βαμμένο με διπλή ηλεκτροστατική βαφή (πλήρη εμβαπτισμό σε αστάρι) για τέλεια αισθητική εμφάνιση και απ...

Σώματα πάνελ Kermi Γερμανίας

Σώματα πάνελ Kermi Γερμανίας

Τα θερμαντικά σώματα του οίκου Kermi διαθέτουν την τεχνολογία Χ2 που επιτρέπει τη σειριακή λειτουργία των θερμαντικών πλακών του σώματος.

Σώματα λουτρού Henrad

Σώματα λουτρού Henrad

Ο μοναδικός σχεδιασμός των σωμάτων λουτρού Henrad και η υψηλή τεχνολογία με υλικά άριστης ποιότητας, καθιστούν την αγορά των σωμάτων Henrad ως μία εκ των κορυφαίων επιλογών για τη θέρμανση τoυ λουτρού σας.

Σώματα πάνελ Airfel

Σώματα πάνελ Airfel

Τα σώματα panel Airfel παράγονται από φύλλο χάλυβα πάχους 1,15 χιλ. και ακολουθούν το πρότυπο EN 442. Εγγύηση 10 χρόνια. Με την εγγύηση του ονόματος της DAIKIN.

Σώματα πάνελ Henrad Βελγίοu

Σώματα πάνελ Henrad Βελγίοu

Ο μοναδικός σχεδιασμός των σωμάτων Softline και η υψηλή τεχνολογία με υλικά άριστης ποιότητας, καθιστούν την αγορά των σωμάτων Softline ως μία εκ των κορυφαίων επιλογών για τη θέρμανση των χώρων του σπιτιού σας.

Σώματα Akan

Σώματα Akan

Τα θερμαντικά σώματα τύπου ΑΚΑΝ με φέτες αποτελούν τον πρόδρομο των σημερινών σωμάτων Panel. Η μακρόχρονη παράδοση της ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ που παράγονται εγγυάται την άριστη ποιότητα κατασκευής και την υψηλή απόδοση...

Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
https://energyeco.gr/inner.php/ajax

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 4 επισκέπτες και 0 μέλη.

Πληροφορίες