Σώματα πάνελ Henrad Βελγίοu

Σώματα πάνελ Henrad Βελγίοu

Ο μοναδικός σχεδιασμός των θερμαντικών σωμάτων Softline και η υψηλή τεχνολογία με υλικά άριστης ποιότητας που εξασφαλίζουν υψηλή θερμική απόδοση και αξιοπιστία, καθιστούν την αγορά των σωμάτων Softline ως μία εκ των κορυφαίων επιλογών για τη θέρμανση του χώρου σας.

Ο κυρτός και κομψός σχεδιασμός των περιμετρικών στοιχείων, αγκαλιάζει τα σώματα Softline και δένει αρμονικά με την εσωτερική διακόσμηση σας. Ο σχεδιασμός των σωμάτων Softline πρωτοπαρουσιάστηκε το 2008 στην έκθεση της Mostra Conveg no στο Μιλάνο και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για την αισθητική του.

Βάσει του αυστηρού ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου, κάθε σώμα ελέγχεται ξεχωριστά και υπόκειται σε δοκιμασίες αντοχής με πιέσεις 13 bar - 4 φορές μεγαλύτερη από την πίεση λειτουργίας του μέσου συστήματος θέρμανσης. Παράλληλα, δοκιμάζονται σε θερμοκρασία νερού 110°C (μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας ενός μέσου συστήματος θέρμανσης (80-85°C).

Για ακόμη μεγαλύτερη διακριτικότητα προτιμήστε τα σώματα εσωτερικού βρόχου Softline Ventil τα οποία παρέχουν κορυφαία αισθητική. Οι διακόπτες και το σωληνάκι σύνδεσης δεν είναι εμφανή καθώς όλες οι συνδέσεις γίνονται εσωτερικά στο σώμα. 

Η εκτέλεση της κατασκευής πληρεί τα Γερμανικά πρότυπα ασφάλειας BAGUV LGA και όλη η διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ΕΝ ISO 9001. Προσφέρονται με 10 χρόνια εγγύηση.

Διατίθενται και με επίπεδο σχεδιασμό των περιμετρικών στοιχείων ως Aikman - Henrad

 

 
Προηγούμενο άρθρο
Σώματα πάνελ Airfel
Επόμενο άρθρο
Σώματα Akan

Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
https://energyeco.gr/inner.php/ajax

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 4 επισκέπτες και 0 μέλη.

Πληροφορίες