Alfaplam Regular 46 Delux

Alfaplam Regular 46 Delux

 

Από το 1968 μέχρι τώρα η ALFA PLAM έχει αναπτύξει ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών προϊόντων χαρακτηριστικής εμφάνισης που ξεχωρίζουν από την άποψη της ποιότητας και αντοχής. Προσφέρουμε τις παραδοσιακές σόμπες πολλαπλών λειτουργιών που αποπνέουν την γοητεία της υπαίθρου και χρησιμοποιούνται για την θέρμανση χώρων, το μαγείρεμα και το ψήσιμο.

Η συνεχής έρευνα και η προσοχή των αναγκών των καταναλωτών οδήγησαν στην εισαγωγή της επόμενης γενιάς προϊόντων-τις σόμπες διαρκούς πυρακτώσεως. Το πλεονέκτημα αυτών των σομπών αντικατοπτρίζεται στο βαθύτερο θάλαμο καύσης και την ρυθμιζόμενη καύση του καυσίμου, με το οποίο επιτεύχθηκε η αύξηση της ισχύος θέρμανσης και η μειωμένη κατανάλωση καυσίμου. Οι σόμπες διαρκούς πυρακτώσεως έχουν φούρνο με διπλό τζάμι, με το οποίο βελτιώνεται η ποιότητα του ψησίματος. Η πόρτα του φούρνου είναι εφοδιασμένη με θερμόμετρο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας στον φούρνο.

Όλη η γκάμα των προϊόντων της ALFA PLAM χαρακτηρίζεται από την μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα, έχουν πιστοποιηθεί και πληρούν τις προδιαγραφές του προτύπου EN 13240. Όλα αυτά δείχνουν ότι η αγορά ενός από τα προιόντα της ALFA PLAM είναι η '' έξυπνη επιλογή ''.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά :

Ισχύς

5 KW

Διαστάσεις

915 x 565 x 850 mm

(φάρδος x βάθος x ύψος)

Διαστάσεις φούρνου

(φάρδος x βάθος x ύψος)

460 x 485 x 185 mm

Διάμετρος επέκτασης καπνοδόχου

120 mm

Θέρμαινόμενος όγκος

65 m3

Θέρμαινόμενη επιφάνεια

26 m2

Καθαρό / Μεικτό βάρος

103 / 118 kg

Αποδοτικότητα

77,97%

Επόμενο άρθρο
Lincar Aurora 148 8Kw

Καλάθι

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
https://energyeco.gr/inner.php/ajax

Κατηγορίες

Ποιός είναι online

Έχουμε online 5 επισκέπτες και 0 μέλη.